Cel.lulitis i la pell de taronja

Què és la cel.lulitis?

La cel.lulitis és una alteració estètica de la pell produïda per l'alteració del teixit adipós que reté aigua, greixos i toxines de forma anormal.

La pell de taronja és un tipus de dermis amb aspecte arrugat. La pell de taronja és una conseqüència de la cel.lulitis, però no totes les cel.lulitis poden presentar pell  taronja.

Quins són els factors que determinen la seva aparició?

Els trastorns circulatoris, hormonals, herència, l'estrés, sedentarisme, dieta desequilibrada o determinats hàbits posturals poden estar al darrere de la formació o evolució de l'aparició de la cel.lulitis.

Quin és el millor tractament?

Tenim en el mercat tot una gran varietat de productes anticel.lulítics però... quin és el millor? 

Lo primer de tot has de sapiguer quin tipus de cel.lulitis tens i la causa principal de la seva aparició. Així doncs, si per exemple tens un problema circulatori hauràs d'adoptar mesures per afavorir la circulació sanguínea (ja sigui amb productes naturals, gels freds, mitjes de compressió, etc) i utilitzar anticel.lulítics que a més de cremar el greix acumulat afavoreixin la circulació i així drenar.

Si per contra tens una cel.lulitis amb nòduls hauràs d'utilitzar un anticel.lulític que penetri a les capes més profundes.

I si tens la pell de taronja, l'anticel.lulític també haurà de reafirmar la pell per treure aquest aspecte de la pell arrugada.

Amb la  nostra ajuda et buscarem l'anticel.lulític que més s'adapti a les teves necessitats! 

També és igual d'important