És temps d'eliminar les taques!

Les taques en la pell es produeixen per una distribució anòmala de la melanina. El pas dels anys i altres factors com poden ser l'exposició al sol, pendre certs medicaments o l'embaràs provoquen aquest tipus d'imperfeccions. 

Un bon tractament comença per una bona prevenció. Ens hem de protegir de la radiació solar durant tot l'any, no nomès a l'època d'estiu. És essencial l'ús de fotoprotectors amb SPF 50+ per evitar que surtin taques o perquè s'enfosqueixin, i quan arriben els mesos de novembre/desembre és temps d'eliminar aquestes imperfeccions.

Existeixen diferents tractaments per combatre els diferents tipus de taques. Són tractaments sencills que podem incloure en les nostres rutines diàries i així eliminar aquestes taques que ens han sortit aquest estiu.

Vine i t'assesorarem de quin és el tractament més idoni per al teu tipus de taques i que els poguis afegir a la teva rutina diària, perquè són tractaments que duren entre dos i tres mesos, depenent del tipus de taques.

Hi han sèrums, tractaments intensius de nit, cremes despigmentats o mascaretes unificadores de to. Hi han moltes opcions!