Fotoenvelliment de la pell

Sabies que el 80% dels signes del envelliment son deguts al sol? Diferents estudis avalen que les zones més fotoexposades (com pot ser la cara) s'adelanten 20 anys els signes del fotoenvelliment comparat amb les zones que no han estat exposades. La radiació solar causa un dany que s'acumula i te efectes tant a nivell d'ADN cel.lular com a nivell de la dermis, causant una pell aspre, amb un to més apagat i destruïnt el col.làgen. Aquest deteriorament es tradueix en una pell envellida, amb arrugues profundes i taques de l'edat.

Així... com podem prevenir les arrugues? 

Lo primer de tot ens hem de protegir del sol per prevenir els danys solars amb un factor de protecció alta, com pot ser un SPF 50+. A més, la crema ha de protegir també dels raigs UVA, i tenim un espectre de protecció lo més alt possible. 

Ens hem de possar crema solar tot l'any, perquè tenim radiacions solars els 365 dies de l'any! I a l'estiu reaplicar el protector solar cada dues hores.

Tambè és molt important beure aigua al llarg del dia (aproximadament 1.5-2 litres al dia) per mantenir una hidratació òptima a la pell, així com tenir una alimentació equilibrada i evitar l'alcohol, el tabac i mantenir l'estres a zero!

I cuidar-nos la pell cada dia! Fer una bona neteja facial cada dia i nit, utilitzar cremes i/o serums apropiats a les necessitats de la nostra pell i a cada època de l'any, deixar-vos assessorar! A la nostra farmàcia tenim dermoconselleres expertes perquè la vostra pell estigui 100% hidratada!

És molt recomanable fer una o dues netejes facials a la setmana amb un exfoliant i aplicar dues mascaretes facials per purificar i hidratar la pell.

Ens hem de cuidar tant per dins com per fóra!! La pell és el reflexe de l'ànima!